Om Lars Jensen

Jeg hedder Lars Jensen er 39 år, er fotograf  og bosat i Malmö men arbejder også i København og på det meste af Sjælland. Interessen for foto har jeg haft “altid” og har været med fra den gamle analoge tid med filmruller og fremkaldervæsker. I dag arbejder jeg dog 100% digitialt.

Jeg laver mange forskellige typer af opgaver, men model og portrætfotografering af både voksne såvel som børn er et af mine primære arbejdsområder. Jeg arbejder både i studie i København og på location alt efter opgavens indhold og type.

Mit fotostudie ligger i Vanløse tæt ved Metro og med gode parkeringsmuligheder. Jeg har tilbud på fotografering af børn – se mere her: tilbud på børnefotografering.

Kontakt mig gerne på e-Mail – lars@laje-foto.dk – hvis du har brug for nærmere input og sparring om netop den fotoopgave du har brug for at få løst. Du er også velkommen til at ringe til mig på 40 816 816.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>